Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Dékáni köszöntő

Utolsó módosítás: 2021. március 19.


Kedves Érdeklődő!

Szeretettel üdvözlöm az Eszterházy Károly Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának honlapján!

Karunk az egyetem azon szervezeti egysége, ahol a felsőfokú szakképzés, az alapképzés, a mesterképzés és a kutatás harmonikus együttélése valósul meg. A gazdasági szereplők és a társadalmi szervezetek számára igyekszünk olyan szakembereket kibocsátani, akik megfelelnek világunk legaktuálisabb elvárásainak és kihívásainak.
A kar tevékenysége hazai és nemzetközi összehasonlításban is versenyképes, oktatóink felkészültsége, szakmai ismeretei, tapasztalata és nyelvtudása erre megfelelő garanciát nyújtanak. Karunk megállja a helyét a hazai felsőoktatási intézmények versenyében, bővülő nemzetközi kapcsolataink pedig további fejlődési lehetőségeket rejtenek magukban.
Célunk, hogy a kar mind szélesebb kínálatú, korszerűbb és egyre inkább gyakorlatorientált üzleti és társadalomtudományi ismeretanyaggal járuljon hozzá a legfőbb egyetemi stratégiai célok megvalósításához.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el – folyamatosan bővülő – honlapunk további oldalaira is, vagy keressen bennünket telefonos vagy elektronikus elérhetőségeink bármelyikén, de személyesen is szívesen állunk rendelkezésére telephelyeinken.

Dr. Tánczos Tamás
dékán, egyetemi docens


< Vissza