Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Áprilisi TTK rendezvények

Utolsó módosítás: 2016. április 05.

Áprilisban számos előadás és szakmai rendezvény színhelye lesz a Természettudományi Kar

Áprilisban mozgalmas helyszín lesz a Természettudományi kar: számos hallgatói, oktatói és nyilvános program várja a Leányka úti Kampuszba vagy a Kar intézeteibe látogató érdeklődőket.

Április első hetén a sportszakos hallgatók szakhetével kezdődnek a rendezvények, a részletes program a következő linken olvasható: http://palettaonline.hu/mozgaster/a-sport-szakhet-reszletes-programkinalata.

Április 7-8-án a Leányka úti Kampuszon kerül megrendezésre az első Egészségfejlesztési és Sporttudományi Konferencia. A program itt olvasható részletesebben: https://www.facebook.com/events/742750262520546/

A következő hét már a földrajzos hallgatóké és oktatóké: kezdetét veszi a földrajz szakhét. Változatos programok színesítik április második hetében a kampusz helyszíneit.

Az egészségfejlesztés témakörhöz kapcsolódik az április hónapi Természettudományos Szieszta programunk, amelyre április 12-én 16.00 órától kerül sor, az előadó Dr. Felszeghi Sára egyetemi docens lesz a Miskolci Egyetem Egészségügyi Szakmai és Módszertani Központjából. A rendezvény részletei itt olvashatók: http://uni-eger.hu/hu/ttk/ttk/rendezvenyek/tudomanyos-szieszta/c/psziches-terheles-okozta-egeszsegkarosodas-megelozes

Április 22-én a Föld napja keretében több helyszínen is megjelennek oktatóink, hallgatóink Egerben, a Természettudományi kar Leányka úti kampuszán önkéntes környezetszépítő közös oktatói-hallgatói tevékenységet hirdetünk meg. A munkák bokrok metszése, edények beültetése, szemét összeszedése lesznek. A jelentkezési űrlapot ezen a linken lehet kitölteni: https://docs.google.com/forms/d/15mujOmpfg0KRI7cDh5gqAWW4F9BHYQ9lpRaHkLANOdk/viewform?c=0&w=1

Április 25-én kezdődik és április 30-án ér véget a Botanika hete szakmai rendezvénysorozat, melyet a szokásos növényvásár mellett a nemzetközi növény- és természetművészeti Botanic Art Festival is tarkít. Az Eszterházy téren növényvásár és növénykiállítás várja 7. alkalommal az érdeklődőket, ezen kívül előadások is színesítik a programot. A részletekkel hamarosan a honlapon jelentkezünk.

Április 26 és 29 között Nemzetközi Környezeti Nevelési konferenciára kerül sor, melyen a hazai szakemberek mellett európai és tengerentúli országok képviselői is részt vesznek, a részletek itt olvashatók: http://ieec2016.uni-eger.hu/.

Az áprilisi programjainkra szeretettel várjuk az érdeklődőket!


A hírt küldte:
Pénzesné Dr. Kónya Erika
dékán


< Vissza