- GTK
- |
- Szervezet
- |
- Hallgatók
- |
- Tudomány
- |
- Nemzetközi
- |
- Felvételizőknek
- |
- Képzéseink
- |
- Közlemények
- Távoktatás az Eszterházy Károly Egyetemen
- TDK 3 szekcióban
- Új Jövőkép Tanulmányi Verseny 2020
- Start-up Incubation Ecosystems
- Sárkány Pétert filozófiai kutatás vezetésére
- Magyat tudomány ünnepe a GTK-n
- MAB-EKE TUDOMÁNYOS DÍJ
- Felhívás
- Ujvári János diplomadíj-pályázat
- TDK népszerűsítő, motivációs nap
- Nagy érdeklődés mellett zajlott le a TDK moti
- KARI TDK KONFERENCIA 2021. ÁPRILIS 28.
„Bor-és gasztroturizmus menedzser”
Utolsó módosítás: 2019. október 13.
A Gazdaság- és Társadalomtudományi Karon 2 féléves képzés keretében elindult a „Bor-és gasztroturizmus menedzser” szakirányú továbbképzés.
A TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014 számú projekt keretében induló képzést Dr. Liptai Kálmán rektor úr és Dr. Dávid Lóránt a kar dékánja nyitotta meg. Mindketten hangsúlyozták, hogy milyen nagy jelentőséggel bír a kar életében a képzés elindítása. A képzésben dolgozók, volt hallgatók és külső jelentkezők vesznek részt. Az első félévben többek között megismerkedhetnek a gasztronómiai kultúrával. Az üzleti és vállalkozási ismeretek jogi környezetével.
A képzés mottója: Aki nem követi a gasztrónómiai divatot az éppúgy lemarad, mint aki nem követi az egyéb divatirányzatokat.