Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Bor- és gasztroturizmus téli egyetem

Utolsó módosítás: 2019. október 13.

Az EKF Gazdaságtudományi Intézete Bor- és gasztroturizmus téli egyetem címmel továbbképzést hirdet.

A képzés programja a következő:

Időpont: 2015. január 26-30.

Létszám: max. 35 fő + oktatók
Helyszínek:
1. Délelőtti elméleti foglalkozások
Eszterházy Károly Főiskola (EKF)
Cím: 3300 Eger, Egészségház út 4. („B" épület)
2. Délutáni gyakorlati foglalkozások
Szent József Konyha és Étterem (SZJKÉ)
Cím: 3300 Eger, Foglár u. 1.

Napi menetrend:
2015. január 26. hétfő 9.00 Megnyitó (EKF „B" épület)
9.30-13.00 elméleti foglalkozások (minden nap)
13.00-14.00 ebéd
14.00-15.00 szünet
15.00-18.30 gyakorlati foglalkozások a konyhában és étteremben
18.30- közös vacsora
2015. január 30. péntek 18.30 Tanúsítványok ünnepélyes átadása, díszvacsora (SZJKÉ)

Szakmai vezetők:
Szakmai vezető: Dr. Dávid Lóránt
Gyakorlati vezető: Nagy Zoltán királyi főszakács, az Erdélyi Magyar Fehérasztal Lovagrend tagja
Vendég chefek:
Buday Péter mesterszakács
Benke László olimpiai bajnok, mesterszakács, mestercukrász

Képzési program:
Délelőtti foglalkozások
- Dr. Dávid Lóránt-Buday Péter (hétfő): Turisztikai és gasztroturisztikai alapismeretek
- Dr. Bujdosó Zoltán (kedd): Gasztroturizmus
- Nagy Zoltán (szerda): A Kárpát-medence konyhaművészete
- Dr. Gál Lajos (csütörtök): Bor és gasztronómia
- Benke László (péntek): A magyar konyhaművészet
Délutáni foglalkozások:
- Nagy Zoltán (hétfő): Reformtáplálkozás-ételek új köntösben
- Nagy Zoltán (kedd): Nemzetközi konyhaművészet
- Nagy Zoltán (szerda): Szezonális ételek
- Nagy Zoltán, Dr. Gál Lajos (csütörtök): Borvacsora
- Benke László, Nagy Zoltán (péntek): Magyar(os) konyha

 


< Vissza