Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Borkultúra és borgasztronómia

Utolsó módosítás: 2019. október 13.

A 2014/15. tanév második félévében a Gazdaságtudományi Intézet három kreditértékkel meghirdeti a „Borkultúra és borgasztronómia”, heti két órás speciálkollégiumot.

A kurzust az Eszterházy Károly Főiskola bármely szakos, nappali tagozatos hallgatója fölveheti. Az órák helye és ideje: B épület 203-as előadó, szerda 17:20-19:00.

A kurzus célja a borkultúra és a borgasztronómiai kultúra történetének megismerése, a nemzetközi és magyar gasztronómia kialakulásának, a borkultúra és a gasztronómia, valamint a turizmus kapcsolatrendszerének feltárása. Ennek keretében a hallgatók mélyebb ismereteket szerezhetnek többek között a turisztikai erőforrások, a turisztikai marketing, bor- és gasztromarketing, a turisztikai termékfejlesztés- és termékmenedzsment, a szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás, a korszerű táplálkozás, valamint az attrakció- és rendezvényszervezés területén.

 

TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
Élelmiszerbiztonság és gasztronómia vonatkozású
egyetemi együttműködés,

DE-SZTE-EKF-NYME

 

 


< Vissza