- GTK
- |
- Szervezet
- |
- Hallgatók
- |
- Tudomány
- |
- Nemzetközi
- |
- Felvételizőknek
- |
- Képzéseink
- |
- Közlemények
- Távoktatás az Eszterházy Károly Egyetemen
- TDK 3 szekcióban
- Új Jövőkép Tanulmányi Verseny 2020
- Start-up Incubation Ecosystems
- Sárkány Pétert filozófiai kutatás vezetésére
- Magyat tudomány ünnepe a GTK-n
- MAB-EKE TUDOMÁNYOS DÍJ
- Felhívás
- Ujvári János diplomadíj-pályázat
- TDK népszerűsítő, motivációs nap
- Nagy érdeklődés mellett zajlott le a TDK moti
- KARI TDK KONFERENCIA 2021. ÁPRILIS 28.
Borkultúra és borgasztronómia
Utolsó módosítás: 2019. október 13.
A 2014/15. tanév második félévében a Gazdaságtudományi Intézet három kreditértékkel meghirdeti a „Borkultúra és borgasztronómia”, heti két órás speciálkollégiumot.
A kurzust az Eszterházy Károly Főiskola bármely szakos, nappali tagozatos hallgatója fölveheti. Az órák helye és ideje: B épület 203-as előadó, szerda 17:20-19:00.
A kurzus célja a borkultúra és a borgasztronómiai kultúra történetének megismerése, a nemzetközi és magyar gasztronómia kialakulásának, a borkultúra és a gasztronómia, valamint a turizmus kapcsolatrendszerének feltárása. Ennek keretében a hallgatók mélyebb ismereteket szerezhetnek többek között a turisztikai erőforrások, a turisztikai marketing, bor- és gasztromarketing, a turisztikai termékfejlesztés- és termékmenedzsment, a szálláshely-szolgáltatás és vendéglátás, a korszerű táplálkozás, valamint az attrakció- és rendezvényszervezés területén.
TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
Élelmiszerbiztonság és gasztronómia vonatkozású
egyetemi együttműködés,
DE-SZTE-EKF-NYME