Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Záróvizsga - koronavírus

Utolsó módosítás: 2020. június 16.

TÁJÉKOZTATÁS
a záróvizsgák lebonyolításáról a Gyöngyösi Károly Róbert Campus agrár képzésben résztvevő hallgatói részére

A kialakult járványügyi helyzetben a 2019/2020. tanév II. félévében a Gyöngyösi Károly Róbert Campus Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kara 2020. június 16-án az alábbiak szerint szervezi meg a záróvizsgát.

Az agrár alapképzésekben, mesterképzésekben és felsőoktatási szakképzésekben a szakdolgozat/diplomamunka és a portfólió védés, valamint a szóbeli szakzáróvizsgák valamennyi képzési szinten a megszokott módon, a járványügyi előírások betartásával személyes megjelenéssel történik (a vonatkozó kormányrendelet alapján a záróvizsga során biztosítani kell, hogy a vizsgázó és más személyek személyes érintkezését ne igényelje, a személyek között a legalább 1,5 méter távolságot meg kell tartani. Saját használatú íróeszköz legyen mindenkinél!).

A vizsgák lebonyolítása a záróvizsga beosztásnak megfelelően zajlik. Az intézménybe való belépés csak az orrot és szájat takaró maszk viselésével lehetséges, ezt az intézményben tartózkodás során folyamatosan viselni kell. A vizsga megkezdéséig és a vizsga alatt is a járványügyi intézkedéseket az intézményben be kell tartani, különösen lényeges ez a maszkviselés és a megfelelő távolságtartás (1,5–2 méter) vonatkozásában. A szükséges további intézkedésekről a vizsgára érkező hallgatókat a jegyzőkönyvvezető tájékoztatja.

A jelenlegi helyzetben a szóbeli vizsga napján nincs megnyitó és összesített záró értékelés sem. A járványveszéllyel járó kockázatok minimalizálása érdekében a hallgatónak a vizsgát követően az intézmény területét el kell hagynia!

Kérünk minden záróvizsgára bejelentkezett hallgatót, hogy a Neptun rendszerben lévő telefonos és e-mail elérhetőségeiket legkésőbb 2020. június 9-ig aktualizálják és ezeket a kommunikációs csatornákat folyamatosan figyeljék a gördülékeny kommunikáció érdekében!

A hallgatók a pontos időpontjaikról külön Neptun üzenetben kerülnek értesítésre!

A védés befejezését és a szóbeli záróvizsgát követően az összesített értékeléséről a hallgatók az AVK honlapján Záróvizsga-Koronavírus menüpont alatt közzétett tájékoztatóból értesülnek, saját NEPTUN kód alapján:

Agrártudományi és Vidékfejlesztési Kar záróvizsga eredmények 2020.06.16. letölthető ide kattintva


< Vissza