- TTK
- |
- Szervezet
- |
- Hallgatók
- |
- Tudomány
- |
- Nemzetközi
- |
- Jelentkezők
- |
- Kultúra
- |
- Alumni
- |
- Közlemények
- Szaktájékoztató
- Oktatási tevékenység
- Kutatási tevékenység
- Gyakorlatok
- Szakdolgozat/Portfólió/Záróvizsga
- Dr. Zsófi Zsolt
- Dr. Lőrincz György
- Dr. Pók Tamás
- Dr. Végvári György
- Dr. Villangó Szabolcs
- Dr. Vincze Judit
- Fendrik Zsóka
- Tóth Adrienn Mária
- Szőlész-borász felsőoktatási szakképzés
- Szőlész-borász mérnöki (BSc)
Dr. Zsófi Zsolt
Utolsó módosítás: 2020. október 09.
Dr. Zsófi Zsolt |
|||
Önéletrajz (magyar): |
Letölthető dokumentum | ||
Önéletrajz (angol): |
Letölthető dokumentum | ||
Szervezeti egység: |
Szőlészeti és Borászati Intézet |
||
Elérhetőség |
|
||
iroda: |
EKE KFK G épület 110 |
||
mellék: |
715 |
||
e-mail: |
zsofi.zsolt@uni-eszterhazy.hu |
||
Oktatott tantárgyak: |
|||
Kutatási terület: |
szőlőélettan, stresszfiziológia, érésdinamika | ||
Fontosabb publikációk: |
|||
Villangó Sz, Szekeres A, Bencsik O, Láposi R, Pálfi Z, Zsófi Zs (2016) The effect of postveraison water deficit on the phenolic composition and concentration of the Kékfrankos (Vitis vinifera L.) berry. SCIENTIA HORTICULTURAE 209: pp. 113-116. |
|||