- TTK
- |
- Szervezet
- |
- Hallgatók
- |
- Tudomány
- |
- Nemzetközi
- |
- Jelentkezők
- |
- Kultúra
- |
- Alumni
- |
- Közlemények
- Szaktájékoztató
- Oktatási tevékenység
- Kutatási tevékenység
- Gyakorlatok
- Szakdolgozat/Portfólió/Záróvizsga
- Dr. Zsófi Zsolt
- Dr. Lőrincz György
- Dr. Pók Tamás
- Dr. Végvári György
- Dr. Villangó Szabolcs
- Dr. Vincze Judit
- Fendrik Zsóka
- Tóth Adrienn Mária
- Szőlész-borász felsőoktatási szakképzés
- Szőlész-borász mérnöki (BSc)
Dr. Villangó Szabolcs
Utolsó módosítás: 2021. július 20.
Dr. Villangó Szabolcs |
|||
Önéletrajz (magyar): |
Letölthető dokumentum | ||
Önéletrajz (angol): |
Letölthető dokumentum | ||
Szervezeti egység: |
Szőlészeti és Borászati Intézet |
||
Elérhetőség |
Eger-Kőlyuktető, Szoba: 15 |
||
mellék: |
5742 |
||
e-mail: |
villango.szabolcs@uni-eszterhazy.hu |
||
Oktatott tantárgyak: |
|||
Kutatási terület: |
Érésdinamika, Borászati technológiák fejlesztése |
||
Fontosabb publikációk: |
|||
Villangó, Sz., Szekeres, A., Bencsik, O., Láposi, R., Pálfi, Z., Zsófi, Zs. (2016): The effect of postveraison water deficit on the phenolic composition and concentration of the Kékfrankos (Vitis vinifera L.) berry. Scientia Horticulturae 209:113-116. |
|||