Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Pótfelvételizz az Eszterházyra!

Utolsó módosítás: 2021. július 30.

Elindult a pótfelvételi eljárás és szeretettel várunk téged is Egerbe! Az Eszterházy Károly Egyetem (2021. augusztus 1-től Eszterházy Károly Katolikus Egyetem) meghirdetett szakjait innen érheted el.

MEGHIRDETETT KÉPZÉSEINK>>>

Ha a ponthatárhirdetés nem hozott örömöt, vagy nem jelentkeztél időben, itt az újabb lehetőség: a pótfelvételi eljárásban 2021. július 29. és augusztus 8. között az Eszterházy Károly Egyetem állami ösztöndíjas képzéseire is lehet jelentkezni! Emellett önköltséges formában valamennyi induló szakunkat újra meghirdetjük a pótfelvételi keretében is.

A nyári pótfelvételi eljárásban (az önköltséges képzéseken túl) az egri Eszterházy Károly Egyetem számos alap- és osztatlan képzésére állami ösztöndíjas formában is lehet jelentkezni, mind nappali, mind levelező tagozaton!
Ezek az alábbiak: biológia; csecsemő- és kisgyermeknevelő; emberi erőforrások; gazdálkodási és menedzsment; gazdaságinformatikus; gyógypedagógia; kémia; osztatlan tanárképzés valamennyi szakpár; óvodapedagógus; programtervező informatikus; szociálpedagógia; szőlész-borász mérnöki; tanító; turizmus-vendéglátás.

Aki az Eszterházy hallgatója szeretne lenni 2021. szeptemberétől, annak a 2021-es pótfelvételi eljárásban a www.felvi.hu oldalon kell jelentkeznie. Akkor is megteheti ezt - egyetlen helyre, állami vagy önköltséges formában -, ha az általános felvételi eljárásban nem jelentkezett, vagy jelezte ugyan a továbbtanulási szándékát, de pontszáma alapján nem nyert felvételt egyetlen helyre sem.


< Vissza