Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Légy te is eszterházys!

Utolsó módosítás: 2020. november 30.

Az Eszterházy Károly Egyetem három campuson (Eger, Jászberény és Sárospatak), öt karral működik. A  Bölcsészettudományi és Művészeti Kar, a Gazdaság és Társadalomtudományi Kar, az Informatikai Kar, a Pedagógiai Kar, valamint a Természettudományi Kar székhelyei Egerben találhatóak, de valamennyi kar több campuson is hirdet képzéseket.

A jelentkezők felsőoktatási szakképzések, alapképzések, osztatlan képzések és mesterképzések közül választhatnak. Az Eszterházy Károly Egyetemnek összesen 36 alapszakja van, tíz képzési területen hirdet képzéseket. Húsz tanári szak közül választhatnak az érdeklődők mintegy nyolcvankét párosításban. Tizennégy mesterképzés, és egy további osztatlan képzés: a grafikusművész szak, amit ajánl az intézmény a továbbtanulni szándékozóknak, valamint kilenc felsőoktatási szakképzés közül választhatnak a jelentkezők.
A szakokról bővebben ezen az oldalunkon lehet tájékozódni.

Légy te is eszterházys, ha szívesen lennél tagja egy családias közösségnek, ahol biztosan megtalálod számításod! Az egyetem segítségedre lesz az ingyenes nyelvtanulásban, s ha szeretnél, akár külföldön is tanulhatsz! Megannyi ösztöndíjlehetőség – számos kizárólag az Eszterházy Károly Egyetem – segítheti, hogy tanulmányaidra koncentrálhass, és ne kelljen munkát vállalnod azért, hogy önfenntartó lehess. A sportlehetőségek, a kultúra, a fejlett könyvtári és informatikai háttér, a hallgatói közösségek mind azt szolgálják majd, hogy a maximumot hozhasd ki magadból és felejthetetlenek legyenek egyetemi éveid!Az egyetemen sosem fogsz unatkozni, az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat rendszeresen szervez számodra különféle programokat: ilyen többek között a Gólyatábor, a Gólyabál, a Tánc Ramazúri, az Egyetemi Moziklub, a Mr. és Miss Eszterházy szépségverseny vagy az Eszterházy Csillaga tehetségkutató.Több kiemelt NB 1/B-s csapata van az egyetemnek, melyhez nemcsak edző vagy sportszervező szakos hallgatóként csatlakozhatsz, hanem akkor is, ha kiemelkedő sporttevékenységet végzel.

Ha nem versenyszerűen szeretnél sportolni, abban az esetben is minden lehetőség adott ahhoz, hogy fejleszd magad, az egészséged. Válassz számos öntevékeny körünk közül annak fényében, hogy mi érdekel téged a leginkább: vár téged az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, a Kepes György Szakkollégium, a Roma Szakkollégium, az EKE Cheerleaders, a BlackShape és még számos csoport. Nevezz a Kortárs Hangon irodalmi pályázatunkon és érj el alkotásaiddal nemzetközi sikereket! Díjazottként neves írókkal és költőkkel vehetsz részt többnapos kreatív írás szemináriumon.

További információkért látogasd meg felvételi oldalunkat! 

Csatlakozz te is az Eszterházy Károly Egyetem közösségéhez hivatalos Facebook-oldalunkon! 


< Vissza