Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Remekül sikerült az Exatlon-csapat egri látogatása

Utolsó módosítás: 2021. július 20.

Az Exatlon Kihívóinak dominikai csapatát látta vendégül július 16-17-én az Eszterházy Károly Egyetem Hallgatói Önkormányzata Egerben. A közönségtalálkozó mind a várban, mind a Dobó téren hatalmas siker volt, több száz résztvevővel. Galéria a cikkben!

Az Exatlon csapata az egri egyetem és helyi szponzorok segítségével két igen tartalmas, tudományos és gasztro-élményekben egyaránt bővelkedő napot töltött a városban. Mind az Eszterházy, mind a Hallgatói Önkormányzat és Kővári Viktor, az EHÖK "exatlonos" irodavezetője remek házigazdának bizonyult. A Kihívók jártak a Líceum Varázstornyában és panoráma teraszán, valamint további különleges egri helyszíneken, emellett számos egri gasztro-élménnyel gazdagodtak. Éjszakai pihenésüket az egyetem Leányka úti apartmanházaiban töltötték.

Élménydús látogatás a Varázstoronyban

Exatlon Kihívók az Eszterházy téren

Balogh Richárddal a Dobó téren is találkozhattak a fanatikus rajongók


Kővári Viktor EHÖK irodavezető, az Eger környéki fiatalok nagy kedvence

- Mi mindannyian sportemberek vagyunk, a televízióban is a sportteljesítményünk dominált, noha nyilván voltak sokan olyanok is, akik a reality műfajt szerették az Exatlonban. Ezzel együtt szerintem a kitartással elért, komoly teljesítmény marad meg leginkább az emberekben - mondta a Líceum Televíziónak Kővári Viktor. Hozzátette: amikor csak módjában áll, sportolásra, aktív életmódra biztatja azokat, akik a televíziós produkció népszerűsége miatt rajongóként közelítenek hozzá.

A csapatépítés, az Eszterházy Károly Egyetem és Eger értékeinek megismertetése mellett a sportos, egészséges életmód népszerűsítése volt a célja annak a két napnak, melyen az EHÖK szervezésében részt vettek az Exatlon Kihívói. A programnak köszönhetően az Eger környéki rajongók két helyszínen is találkozhattak a televízióból ismert fiatalokkal, sőt, együtt táncolhattak kedvenceikkel a Dobó téren.

Tekintse meg galériánkat a Paletta Online Facebook oldalán! >>>

Fotók: Balogh Tibor


< Vissza