Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Ismerd meg a Sárospataki Comenius Campust!

Utolsó módosítás: 2021. január 07.

Tarts velünk ezúttal is, ismerd meg a Sárospataki Comenius Campust, hogy megtudd, mit kínálnak számodra, s miért érdemes képzéseit választanod!

A Sárospataki Comenius Campuson néhány méterre található egymástól az oktatási épület, a Dezső Lajos Kollégium, a Hotel Furmint tanszálloda, a Comenius Könyvtár, valamint a sportolási lehetőségeket biztosító torna- és edzőtermek. Így akár az óraközi szünetekben is fel tudsz ugrani a kollégiumba a következő tanórára szükséges felszerelésért.

Tanóráid az oktatási főépületben lesznek, itt találod az oktatókat, valamint a tanulmányi ügyeidet is itt tudod intézni. Bátran fordulhatsz az illetékesekhez a tanulmányokkal, ösztöndíjakkal kapcsolatos kérdéseiddel. Ha a nyelvvizsgád még hátra van, nyelvvizsga ügyekben is itt tudsz tájékozódni, továbbá lehetőséged van arra is, hogy utazgatás nélkül, nálunk vizsgázz. A Comenius Galériában megismerkedhetsz kortárs képzőművészekkel és alkotásaikkal, de hallgatótársaid munkáit is megtekintheted.

A Dezső Lajos Kollégiumban minden jelentkező számára jut férőhely. Itt találod a Hallgatói Önkormányzat irodáját is. Ők amellett, hogy segítenek a hallgatói ügyekben való eligazodásban, hangulatos összejöveteleket is szerveznek. A Hotel Furmint tanszállodában szakmai gyakorlatod egy részét tudod teljesíteni, de informatikai vagy borbíráló laborját is használhatod, ha ennek megfelelő szakon tanulsz.

A Comenius Könyvtár munkatársai segítségedre lesznek abban, hogy a tanuláshoz és szakmai gyakorlatok teljesítéséhez minden szükséges irodalmat megszerezz. Sportolási lehetőségeinket tornatermeink biztosítják, konditermünkben pedig fejlesztheted erőnlétedet. Segítünk, hogy szabadidődben felfedezhesd a város kulturális értékeit, kirándulhass a gyönyörű Zemplénben!

A 2021. évi felvételi eljárás során az alábbi szakokra lehet hozzánk jelentkezni:

Alapképzések:

• csecsemő-és kisgyermeknevelő (BA) – N, L
• gyógypedagógus, pszichopedagógia szakirány (BA) – L
• óvodapedagógus (BA) – N, L
• tanító (BA) – N, L
• programtervező informatikus (BSc) – N, L
• szőlész-borász mérnöki (BSc) – N, L

Felsőoktatási szakképzések:

• turizmus-vendéglátás, turizmus szakirány – N, L
• programtervező informatikus – N, L
• szőlész-borász mérnöki – N, L


 Jelentkezési határidő: 2021. február 15.

Az Eszterházy Károly Egyetem felvételi oldala: felvi.uni-eszterhazy.hu.


 Induló szakjaink részletes leírásáért keresd fel alábbi oldalunkat, vagy böngészd kínálatunkat a felvi.hu oldalán.

Felvi 2021 menüpontunkban újabb felvételi tartalmakat találsz!

Online nyílt napunkat az alábbi oldalon újranézheted.


 Kövesd figyelemmel közösségi oldalainkat is!

Facebook: UniEszterháy – EKE
Instagram: unieszterhazy
TikTok: unieszterhazy


< Vissza