Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Változtass sorrendet, légy te is eszterházys!

Utolsó módosítás: 2021. június 25.

Az Eszterházy Károly Egyetem a magyar felsőoktatás meghatározó, dinamikusan fejlődő intézménye: öt karon színes, piacképes képzéskínálattal várjuk leendő hallgatóinkat!

Kedves Felvételiző!

Nagy öröm számunkra, hogy az Eszterházy Károly Egyetemre is leadtad a jelentkezésed! Biztosíthatunk arról, hogy jól döntöttél! Mint azt bizonyára tudod, egy alkalommal – július 8-ig – lehetőséged van arra is, hogy változtass az általad választott felsőoktatási intézmények sorrendjén

Egyetemünk egyik vonzereje a színes képzési kínálat: öt karunkon tizenegy képzési területen hirdetünk felsőoktatási szakképzéseket, alap- és osztatlan képzéseket, mesterképzéseket és szakirányú továbbképzéseket, illetve a bölcsészettudományok területén két doktori iskolát is működtetünk. 

Intézményünkben piacképes, biztos megélhetést jelentő szakokkal, duális képzésekkel, nemzetközi lehetőségekkel, egyedi ösztöndíjlehetőségekkel várunk. Barátságos és biztonságos városainkban és otthonos kollégiumainkban megtalálod a helyed, hallgatóink alkotta öntevékeny köreink pedig az újabb és újabb kihívásokhoz igazodva is gondoskodni fognak arról, hogy sose érezd magad egyedül és sose unatkozz!


 Ne feledd, ha szeretnél módosítani a jelentkezési sorrenden, arra 2021. július 8-ig van lehetőséged!


 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Eszterházy Károly Egyetem (@unieszterhazy) által megosztott bejegyzés


< Vissza