Cím: H-3300 Eger, Eszterházy tér 1.; Postacím: 3301 Eger, Pf.: 43.; Tel.: +36 36 / 520 400

Projektmunkák

Utolsó módosítás: 2020. december 21.

Az osztatlan tanárképzésben részt vevő hallgatóknak szóló Pedagógusmesterség c. kurzus egyik eleme az volt, hogy a hallgatók egy választott pedagógiai témában három fős csoportokban egy általuk kitalált projekteket valósítsanak meg. A projektek olyan produktummal záródtak, amelyek kezdő és már gyakorló tanárok munkáját segíthetik. Minden produktum a hallgatók által végzett mini (interjús és/vagy kérdőíves) vizsgálatra épült. A folyamatról a csoporttagok egyéni projektnaplót vezettek.

A kiváló munkák közül szemezgetve osztunk meg néhányat:
- Motiválnál? Csináld jól! címmel (leendő) pedagógusoknak szóló havilapot készített Dóczi Enikő és Bobál Dorina, Nagy Ádám közreműködésével: Motiválnál? Csináld jól!
- Al-Taji Petra és Molnárová Krisztina „Szóban sem!" c. kampánnyal szeretné felhívni a figyelmet a fekete pedagógia ellen: Ez nem fegyelmezés!
- A hatékony tanulói motiválás titkát kutatta Bóna Sára, Szabó Bence és Kovács Katinka. A beérkezett válaszokból válogatva állították össze Motivációs kiskalauzukat: Iskolai motivációs kiskalauz

És, hogy a tanárok motivációja se hagyjon alább még a kihívást jelentő időkben sem, kérdőíves vizsgálatukra építve a 2021-es év minden napjára motivációs naptárt készített Cséke Brigitta, Magdus Boglárka, Mucza Márta: 

MOTIVÁCIÓS_APP 

A kurzus vezetője Dr. Orgoványi-Gajdos Judit volt.


< Vissza